Reviews 2021

 

In dit nieuwe tijdperk kunnen we mooie, fijne, rustgevende belevenissenΒ  gebruiken. Het mindfulnessweekend kon in April 2021 doorgaan. Hieronder lees je de indrukken van deelnemers:

“Wat een heerlijk weekend! Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld bij verstilling. Het programma gaf voldoende rust zonder saai te worden. Het eiland geeft me enorm veel positieve energie en ik ga met meer ruimte in mezelf naar huis. Met mindfulness had ik een beetje ervaring en het belangrijkste wat ik deze keer meeneem is niet oordelen en zachtheid. Dank voor je kennis, je openheid en toegankelijkheid. Heel fijn!”
M.

“Bedankt. Wat begon als een onrustig weekend met Corona-perikelen thuis e nog veel werk af te maken in de hotelkamer, werd vanaf de eerste sessie omgetoverd tot een heerlijk rustgevende en wekomende omgeving. Bedank Evelien voor de ruimte die je geeft, de heerlijke sessies, de balans tussen buiten/ binnen letterlijk en figuurlijk, kennis en voelen. Succes met alle toekomstige sessies. Maar met jouw intrinsieke motivatie en vooral je gevoel om het juiste in het weekend met een groep mensen te bereiken, komt dat zeker goed.”
P.

“Het weekend was fantastisch! Heerlijk om zoveel uur in een eigen bubbel te zijn. Door middel van de meditaties steeds een laagje dieper te komen. Vastpakken en loslaten, dat heb ik zeker kunnen doen.”
O.

“Wat heerlijk om rust te vinden want dat heb ik zeker gedaan. Het gaat me helpen om gedachten als wolkjes te zien.”
E.

“Ik ben je ontzettend dankbaar voor het weekend wat je me hebt gegeven. Het was heel bijzonder en ik voel me heel fijn. Ik vond jouw begeleiding ook heel fijn. Ik zal met warme gevoelens terugdenken aan dit weekend. Samen met jou is het me gelukt om in een constante staat van ontspannen, lome tevredenheid te zijn met alle ballast op afstand.”
C.

“Dank voor deze kans tijdens Corona tijden. Heerlijk van het weekend genoten van een weekend loslaten en ontspannen. De uitleg over Mindfulness vond ik soms iets te veel. Maar ik kan me voorstellen dat als dit allemaal nieuwe is voor iemand dat het erg fijn is.”
L.

“Dankjewel Evelien. Je doet me beseffen dat ik wat vaker mag uitchecken. Continue op de automatische piloot maakt me harder, stijf, vermoeid en stressvoller. Terwijl juist even stilstaan me meer open en vrijer maakt. Dank dat ik daar weer even stil mag staan. Luisteren naar lichaam en gevoel vergt meer aandacht en tijd, precies wat jij dit weekend hebt laten zien. Fijn!”
E