Inspiratieweek in Zuidwest Portugal

  • Locatie

    Inspiratieweek aan de ruige kust van zuidwest Portugal

  • Data

    11 t/m 18 april 2019
    745 euro

Inspiratieweek in Zuidwest Portugal

JOURNEY TO NOW

Inspiratieweek in Zuidwest Portugal

Met Mindfulness, Yoga, wandelen, schrijven, tekenen, luieren, zwemmen, genieten.
Data worden nog vastgesteld: Mei 2022
(Ook andere data mogelijk voor groepen van minimaal 6 personen vanaf dat weer verantwoord mogelijk is)
Duur: 7 dagen 6 nachten.
Inclusief verblijf op een 2 ps kamer in een huis in Carrepateira met eigen tuin vlakbij de oceaan.

Volpension (3 maaltijden per dag)
Bijdrage: vanaf 745 euro
Een programma waarin alles kan en niets moet. Yoga, Mindfulness, schrijfmeditaties, minimaal 3 georganiseerde wandeldagtochten en elke dag een open boeksessie.


Maximaal 10 deelnemers
Begeleiding: Evelien van Straaten
Excl. Vliegticket en transport naar Aljezur. Je vliegt op Faro. Van daar  uit reis je verder met de trein en bus. Dit neemt ongeveer een dagdeel in beslag, dus hou daar rekening mee met je planning. Wees er snel bij voor de goedkope tickets (voor reisinformatie kun je contact met ons opnemen).
De tassen worden dagelijks vervoerd naar de volgende accommodatie.

Evelien organiseerde samen met Priya Stouten wandelvakanties in Portugal sinds 2017. Onderaan alle informatie vind je enkele reviews van deelnemers.

74a4e90a-eeee-4413-9161-5d47a0ed8d1c

Het huis
In ons huis, hebben we de ruimte om alleen te zijn of juist te ontmoeten. In onze kwetsbaarheid, vermoeidheid, de ontroerende schoonheid van deze plek.  Misschien is er ’s avonds een Yin Yoga sessie of boek je een massage om de  spieren te ontspannen en zo komen we volledig tot rust. De avonden genieten we van een heerlijke gezonde maaltijd, van de rust, muziek of van het ongedwongen samenzijn.

Een mogelijke wandeling 
We zijn onderweg op de Rota Vicentina, aan de westkust van Portugal. De ochtend starten we met het opwarmen van ons lichaam in een  lichte yoga flow, na een gezond en voedzaam ontbijt maken we onze weg naar de prachtige natuur. Een zeebries blaast ons zachtjes in het gezicht. We lopen met elkaar en toch voor onszelf.  Samen, dan eens vooraan, of je kiest ervoor even een beetje achterop te blijven. We zijn Pelgrims op weg naar nu, daar waar we volledig onszelf zijn. De oceaan is steeds in de buurt. We krijgen zin om met de voeten de zee in te gaan of ergens in stilte te gaan zitten. We hebben geen haast. Een taxi pikt ons weer op, of heeft ons juist afgezet zodat we naar ons huis teruglopen.  besteden veel aandacht  aan het eten. De maaltijden zijn vooral vegetarisch met veganistische opties.

IMG_4516

Ga je mee in deze inspiratieweek op jouw levenspad?
Deze week nodigt je steeds uit om jezelf onder de loep te nemen en jouw levensthema’s te onderzoeken, waarbij je steeds geïnspireerd wordt door het moment en de omgeving. Daardoor blijf je in contact met je gevoel.

In de ochtend warmen we ons lichaam op in de Flow yoga, doen een inspirerende meditatie in de tuin of op het strand of nemen een vroege duik.
We gaan voor een veilige en open sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Waar we elkaar helpen vanuit de zorg die we onszelf als eerste geven. We nodigen je steeds opnieuw uit om terug te keren naar het moment van nu, zodat je kunt ontdekken wat de thema’s zijn die jou uit het moment halen en hoe je weer kunt terugkeren. Tijdens de open boek sessies wordt er ruimte gemaakt om jouw bladzijden op jouw manier te vullen en te tonen aan elkaar.

IMG_4575

 Evelien is  Mindfulnesstrainer en Yogadocente. Evelien volgde een deel van een Pelgrimsroute met haar hond in Frankrijk. Ze geeft Mindfulnesstrainingen en Yin yoga in Oosterbeek. Evelien runt Yogaschool Zweiersdal in Oosterbeek.  Ze verzorgt ook weekendretreats op Vlieland.  

IMG_4541

Wil je tijd maken voor deze mooie reis? Ben je er klaar voor om voor jezelf te kiezen? Ik kijk er naar uit deze fantastische reis met jou te delen.

http://en.rotavicentina.com

Je kunt je aanmelden op deze pagina (in het gele vlak)

Meer informatie

Evelien van Straaten:
+31640865229
info@evelienvanstraaten.nl

Enkele Reviews over onze eerdere wandelweken

“Elke keer weer terug naar nu en opmerken wat er bij mij zelf gaande was of volop bewust zijn van de omgeving. De prachtige natuur, het klimaat, het pure eten hielpen om alle zintuigen keer op keer heel bewust te ervaren. De liefde voor het eten, de beide vormen van yoga en de meditaties heb ik erg gewaardeerd”

“Er kan veel gebeuren in een week. Niet alleen ben je voortdurend fysiek in touw met yoga-oefeningen, wandelen (zelfs zwemmen), ezeltjes voeren, tafel dekken en afruimen, koffer in- en uitruimen… Maar je bent ook op ontdekkingsreis in materiële en immateriële zin. De overweldigende natuur en krachtige elementen slokten me steeds meer op naarmate ik mijn dagelijkse beslommeringen achter me liet en er plaats vrij kwam in hoofd & lijf.
In immateriële zin kan er veel gebeuren als je je kunt laten gaan aan de hand van oefeningen en woorden van de begeleiders. Tel daarbij een flinke portie sociale uitwisseling op, die gedurende een week van continu samenzijn almaar mooier werd.”