Mindfulness Zomer Intensive in Oosterbeek

Mindfulness Doetinchem
  • Locatie

    Weverstraat 65 6862 DK Oosterbeek

  • Data

    van 16 t/m 19 juli 2018

Mindfulness Zomer Intensive in Oosterbeek


Mindfulness Zomer Intensive in Oosterbeek

Locatie: Yogacentrum Zweiersdal Weverstraat 65 6862 DK Oosterbeek
Tijd: van 9 tot 13 uur.
Data: 16, 17, 18 en 19 juli
4 bijeenkomsten van 4 uur
Bijdrage: 200 euro
Dit bedrag is ex. btw als werkgever betaalt. 40 euro korting als je Yoga cursist bent bij Zweiersdal of al eerder een   Mindfulnesstraining bij ‘Met Mindfulness’ hebt gevolgd.

Voor beginners en gevorderden!
Deze Mindfulness Intensive is een beproefd concept! Al vele deelnemers volgden een Intensive bij ‘Met mindfulness’.
Als ‘beginner’ is zo’n week ideaal als je in korte tijd toch een gedegen training wilt volgen. Een prima start voor een mindful leven. En heb je al eens een training gedaan? Dan biedt deze ‘Intensive’ diverse mogelijkheden om te verdiepen.

Wat kun je verwachten?
In 16 uur komen alle thema’s van Mindfulness aan bod in theorie en praktijk. Je zult deze dagen veel oefenen om (opnieuw) een basis te leggen in Mindfulness. Een aantal oefeningen zullen we buiten in het mooie bosrijke gebied rond Oosterbeek gaan beleven.

Mindfulness betekent opmerkzaamheid en is een vaardigheid die je kunt leren in deze training. Inmiddels is Mindfulness wetenschappelijk goed onderbouwd en er zijn steeds meer mensen die baat hebben bij de rust, het inzicht en de mildheid die de training oplevert. Mindfulness is in principe geschikt voor iedereen. Of je nou jong bent of oud, wel of geen lichamelijke en/of psychische klachten hebt. Je leert om je minder mee te laten slepen door de hectiek van alledag, om te gaan met je gedachtestroom en meer te genieten van wat het leven nu te bieden heeft.
Het is een training waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Meer informatie: mail info@evelienvanstraaten.nl  of bel 0640865229

Financiele bijdrage: 200 euro (Dit bedrag is excl. btw als de werkgever betaalt.)

Extra informatie
Voor wie is het

Mindfulness is geschikt voor iedereen die wil leren om bewuster en intenser te leven.
Mindfulness biedt o.a. verlichting bij piekeren, spanning, vermoeidheid en concentratieproblemen.
Mindfulness biedt tevens goede resultaten bij deelnemers met specifieke klachten op het gebied van overspannenheid, burn-out, angst, verslaving en pijn.
Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat Mindfulness goede resultaten biedt bij depressie.

Wat je leert met Mindfulness
Je leert niet alleen te luisteren naar je hoofd, maar ook naar je lichaam
Je kunt accepterend omgaan met lastige emoties en houdt de regie over je gedachten.
Je leert te accepteren wat niet te veranderen is.
Je krijgt meer inzicht in je automatische patronen en ontwikkelt mildheid voor jezelf en je omgeving.

Hoe het werkt
Mindfulness is een praktische methode. Er wordt in een trainingsprogramma gebruik gemaakt van verschillende technieken uit de mindfulness methode ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn. Er wordt geoefend met de bodyscan, zitmeditatie, bewegen in aandacht, aandacht voor ademhaling en andere concentratieoefeningen gericht op het observeren van gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen zonder te oordelen.

Vergoedingen
Werkgevers zijn vaak bereid een bijdrage te leveren in de kosten. Er zijn verschillende zorgverzekeraars die een vergoeding bieden voor mijn Mindfulnesstraining. Bijvoorbeeld Zilveren kruis, Avero en de Amersfoortse. Ik ben lid van de VMBN categorie 2 en van de vereniging voor Mindfulness. Bij Evelien van Straaten de lessen volgen? Als je mij kiest als jouw docent, kies je voor een ervaren trainer, coach en therapeut die haar sporen verdiend heeft in het begeleiden van mensen,ook met zeer uiteenlopende psychische en fysieke klachten. Lees verder over mij bij info. Of bel me even om kennis te maken op 0640865229 Evelien van Straaten

direct aanmelden

Onderwerpen bij dit artikel:
#cursus#zomer#Oosterbeek#mindfulness#training