Stilte retraite op de Leonardushoeve

Stilte retraite op de Leonardushoeve

Stilte-retraite.

Retraite om je te bezinnen op het nieuwe jaar. Samen stil zijn, alleen Zijn, yoga en meditatie beoefenen, lezen, wandelen, mantra zingen. Ook is er gelegenheid om te schilderen en je te laten masseren.
Kom in de ruimte van de stilte en ontdek wie je bent.

Op een fijne, rustgevende plek in spiritueel centrum “De Leonardushoeve”, Hoverheideweg 2, 5951NB, Belfeld, Limburg, tel. 06 5789 4027 nabij Venlo. Met heerlijke vegetarische maaltijden. De kamers zijn eenvoudig en soms wat koud. Neem iets mee om je te verwarmen. Een kruik en een lekker dik vest, een sjaal.

Het weekend wordt begeleid door Yvonne Bal en Evelien van Straaten,
Yvonne is Dru- Hatha yogadocent en Evelien van Straaten Yin-yogadocent en mindfulness trainer.

Praktische info:
Het weekend is van vrijdag 10 januari 2020 vanaf 17.00 uur t/m zondag 12 januari 17.00 uur. Er kunnen minimaal  12 en maximaal 25 deelnemers meedoen.De sluitingsdatum van inschrijving is 27 december 2019

Info/ aanmelden: Yvonne Bal: 06 44066083, yvonnebal@zonnet.nl, wwwyvonnebal.nl
Evelien van Straaten: 0640865229 info@evelienvanstraaten.nl of via de button in het gele vlak.

Deelnamekosten: € 325,– alles inbegrepen, op basis van een tweepersoonskamer (douche en toilet op de gang)
Toeslag éénpersoonskamer € 35,00
Toeslag luxe tweepersoonskamer € 50,– pp (toilet en douche op de kamer)
Toeslag tweepersoonskamer met auping-bed € 15.00 pp

Voor informatie over de kamers of de Leonardushoeve kun je Yvonne benaderen. Wil je meer weten over het weekend en of stilte iets voor jou kan betekenen? Bel ons even.

Na aanmelding telefonisch of via de mail ontvang je een inschrijfformulier. Je kunt je ook rechtstreeks aanmelden via de knop in het gele vak.

Betalingsvoorwaarden:
Bij inschrijving is een aanbetaling verschuldigd van € 180,– (eventueel verhoogd met toeslag éénpersoonskamer, luxe tweepersoonskamer, of aupingbed).
Hiervoor ontvangt de deelnemer een factuur.

27 december 2019 is de sluitingsdatum waarop wordt besloten of het weekend wel of geen doorgang zal vinden. De deelnemer krijgt hiervan bericht. Bij doorgang ontvangt de deelnemer begin januari een factuur voor de deelname kosten, verminderd met de aanbetaling. Deze factuur dient uiterlijk voor 6 januari 2020 te zijn voldaan.

Tot 27 december 2019 kan kosteloos worden geannuleerd.
Daarna blijft bij annulering het gehele bedrag verschuldigd en zal geen restitutie meer plaats vinden.
Mocht om organisatorische redenen het Stilte-weekend geen doorgang kunnen vinden, dan volgt volledige restitutie van het betaalde bedrag aan de deelnemers.