Yin Yoga & Mindfulness in Doesburg

  • Locatie

    Yogazolder Arsenaal Doesburg, Kloosterstraat 15 6981 CC Doesburg

  • Data

    Elke maandagavond Mindfulness en Yin Yoga van 19.15 tot 20.15 uur
    Yin Yoga 20.30 tot 21.30 uur. Met uitzondering van schoolvakanties

Yin Yoga & Mindfulness in Doesburg

Mindfulness & Yin Yoga: maandagavond 19.15  tot 20.15 uur.

Yin Yoga: maandagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur.

Locatie: Yogazolder in Arsenaal Doesburg.

Yin Yoga en ook Mindfulness & Yoga zijn doorlopende activiteiten. Je kunt elk moment instromen.

Een proefles is altijd mogelijk! Je kunt je hiervoor opgeven door een mailtje te sturen naar: info@evelienvanstraaten.nl.

Met Yin Yoga werk je aan soepelheid van lichaam en geest. Yin Yoga is een rustige yoga vorm met intensieve en lang volgehouden houdingen. Vaak tussen de 3 en 5 minuten.  Je stretcht je lichaam op een rustige manier, vooral met ontspannen spieren. Yin yoga werkt in op de meridianen (energiebanen) in je lichaam en je bindweefsel wordt gestimuleerd. Yin Yoga heeft volgens een groot canadees onderzoek een gunstig effect op de spieren en pezen rondom gewrichten. Na een Yin Yoga les kan je je voelen als na een massage.
Yin Yoga zou je door het meditatieve onderzoekende karakter ook mindfulness Yoga kunnen noemen. Door Yin yoga word je veerkrachtiger en kan je gelijkmoediger in het leven staan.
Yin yoga is geschikt voor iedereen. Of je nu de hele dag op kantoor zit of fanatiek sporter bent. Yin yoga is bijvoorbeeld ook heel goed als je aan het herstellen bent van een blessure. Daarnaast helpt het beoefenen van Yin yoga je om een betere balans te vinden in je drukke bestaan.

Mindfulness & Yoga
Is een mix van mindfulnessmeditaties  en Yin Yoga. Elke avond is er een Mindfulness thema dat centraal staat en aan de orde komt binnen de meditatie en de Yoga houdingen. Mindfulness en Yoga is een prima manier om je langzamerhand in Mindfulness te bekwamen of om je vaardigheid op orde te houden.

Je doet in 2019 mee voor € 9  per les, bij opgave voor een lesperiode.
85 euro voor een strippenkaart van 8 x. (3 maanden geldig)
(1 cursusseizoen geldig van jan-juli of aug-jan)
€ 12,- per losse les.
Gratis proefles!

Voorwaarden zijn beschikbaar bij info.