Yin Yoga & Meditatie in Doesburg

  • Locatie

    Yogazolder Arsenaal Doesburg, Kloosterstraat 15 6981 CC Doesburg

  • Data

    Op maandag van 20 tot 21 uur vanaf 16 januari 2020 tot en met 6 april 2020

Yin Yoga & Meditatie in Doesburg

Yin Yoga en Meditatie
10 x op de Maandagavond 20 tot 21 uur van 16 januari tot en met 20 april.
Tijd: van 20 tot 21 uur (Momenteel is er een wachtlijst)
Geen les op 24 februari, 9 maart en 30 maart.
Locatie: Yogazolder in Arsenaal Doesburg.
Kosten 100 euro voor 10 x

Met Yin Yoga werk je aan soepelheid van lichaam en geest. Yin Yoga is een rustige yoga vorm met intensieve en lang volgehouden houdingen. Vaak tussen de 3 en 5 minuten.  Je stretcht je lichaam op een rustige manier, vooral met ontspannen spieren. Yin yoga werkt in op de meridianen (energiebanen) in je lichaam en je bindweefsel wordt gestimuleerd. Yin Yoga heeft volgens een groot canadees onderzoek een gunstig effect op de spieren en pezen rondom gewrichten. Na een Yin Yoga les kan je je voelen als na een massage.
Yin Yoga zou je door het meditatieve onderzoekende karakter ook mindfulness Yoga kunnen noemen. Door Yin yoga word je veerkrachtiger en kan je gelijkmoediger in het leven staan.
Yin yoga is geschikt voor iedereen. Of je nu de hele dag op kantoor zit of fanatiek sporter bent. Yin yoga is bijvoorbeeld ook heel goed als je aan het herstellen bent van een blessure. Daarnaast helpt het beoefenen van Yin yoga je om een betere balans te vinden in je drukke bestaan.

Elke week is er een thema dat centraal staat en aan de orde komt binnen de meditatie en de Yoga houdingen. We beginnen of eindigen met een meditatie. Evelien gebruikt vaak muziek tijdens de les.

Voorwaarden zijn beschikbaar bij info.