Drie dagen eiland kracht op Vlieland

Mindfulness en Yoga 3-daags retreat

Ben jij toe aan een nieuwe horizon, een adempauze, een frisse eilandwind door jouw bestaan? Verwen jezelf met een mooi programma met yoga, meditaties en aandacht op een prachtige locatie aan zee.

Een Mindfulness-Yoga retreat met eilandkracht direct aan zee!!! In het Strandhotel Seeduyn. Inclusief 2 overnachtingen in een luxe hotelkamer, 2x uitgebreid ontbijt, 1x diner, 1x lunchpakket, 10 uur Mindfulness en Yin Yogaprogramma.


dag 1

Dit is je reisdag. Neem voldoende tijd. Hierdoor kan je een beetje wennen aan verlangzamen, uit de haast komen en je verhouden tot drukte en stilte. Ons programma begint om 17.30 uur met een drankje en een maaltijd. In de avond van 20.15 tot 21.45 uur is je eerste programma-onderdeel met Mindfulness en Yin yoga. Doel is (opnieuw) kennismaken met Mindfulness en Yin yoga en lekker in de rust te landen.


dag 2

Voor wie wil is er een dip of duik in de zee met Evelien om 7 uur.
Of je doet om 8 uur mee met de buiten yoga op het strand of in de duinen. Alle oefeningen zijn staand en niet ingewikkeld zodat iedereen mee kan doen. Heerlijk wakker worden!
Na het uitgebreide ontbijtbuffet om 8.45 uur gaan we verder met ons programma met Mindfulness en Yin yoga. Er komen thema’s aan bod die te maken hebben met het eiland, het seizoen en jouw vragen. In de middag is er een stiltewandeling over het eiland. We eindigen om 14.30 uur in het dorp. Om 18 uur ben je welkom voor een meditatie en zachte Yin yoga oefeningen zodat je heerlijk ontspannen de dag afsluit.
Voor wie wil gaan we om 19 uur samen met een groepje eten in het Badhuys aan het strand.


dag 3

Het eerste deel van de ochtend tussen 7 en 10 uur staat net als dag 2 in het teken van wakker worden op het eiland aan zee.
Na het ontbijt volgt een programma met Mindful meditatie en afronding van dit Retreat. Om 11.15 uur volgt nog een Yin yoga sessie. We nemen we afscheid van elkaar tegen 12.30 uur.

Mindfulness en Yoga 3-daags retreat