Mindfulness en Yoga retreat Vlieland

 • Locatie

  Strandhotel Seeduyn op Vlieland

 • Data

  24, 25, 26 maart
  4, 5, 6 juni (midweek)
  9, 10, 11 juni
  3, 4, 5 november

Mindfulness en Yoga retreat Vlieland

 

Mindfulness en Yoga 3-daags retreat

Retreats in 2023

Mindfulness & Yoga 3 daagse retreats:
24 t/m 26 Maart vanaf €389 (1-persoonskamer + €100)
4 t/m 6 juni vanaf €377  (1-persoonskamer + €92)
9 t/m 11 juni vanaf €394 (1-persoonskamer + 110)
3 t/m 5 november vanaf €379 (1-persoonskamer + €90)
3 daagse arrangementen: Inclusief ontbijt, diner op de eerste avond  en lunchpakket op de tweede dag. Op dag 2 ben je welkom om samen te eten of vrij om iets anders te doen.

4-daagsMidwinter Retreat: 15 t/m 18 januari.
Vanaf  €525 (1-persoonskamer + €120 )
inclusief: 3 x ontbijt, 2 x diner, 1 x lunch. Info:
Klik hier voor meer informatie.

Ben jij toe aan een andere horizon, ruimte maken, alle ballast aan de zee geven? nieuwe energie op doen?
Kom naar dit Vlieland Retreat…
Uit je dagelijkse patronen, loslaten, een frisse wind door jouw bestaan, eilandkracht opdoen.

Een Mindfulness-Yoga retreat met eilandkracht direct aan zee!!!  In het Strandhotel Seeduyn.

Kom met je aandacht op het eiland en bij jezelf. Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness yoga en meditaties binnen (met uitzicht op zee) en Yoga en meditatie buiten.  Ververs je aandacht met Mindfulness educatie en meditatie en Yoga buiten. Een uitgebalanceerd programma passend bij het seizoen en persoonlijke thema’s.

Lees onderaan hoe deelnemers dit Retreat in 2021  en 2022 beleefden.

Er is voldoende ruimte en we hanteren steeds de geldende corona regels. Maar zorg zelf ook dat je gezond bent als je deelneemt. Een annuleringsverzekering is misschien handig.

Dit retreat is inclusief: 10 uur Mindfulness en yogaprogramma met meditaties, buitenyoga en een prachtige stilte-wandeling. 2 x hotelovernachting op basis van een 2-persoonskamer. 2 x heerlijk ontbijt, 1 x diner met soep en maaltijdsalade naar keuze en koffie of thee, 1 x lunchpakket. Gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer. Gratis gebruik van binnenbad, busvervoer en bagagevervoer op het eiland.

Het programma
In diverse workshops word je door de Mindfulness, meditaties, yoga buiten en een stilte-wandeling uitgenodigd je aandacht op jezelf te richten en het eilandgevoel te beleven. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Even helemaal weg uit je normale dagelijkse leven. Kennismaken of opnieuw oefenen met mindfulness en yoga. Op de boot van Harlingen naar Vlieland kom je alvast los van het vaste land en vaar je uit de maalstroom van je dagelijkse leven. Het hele weekend heb je aandacht voor soepelheid in lichaam en geest en creëer je ruimte in je hart.

Yoga Strandhotel Seeduyn 1

Extra’s en toeslagen p.p.
1-persoons kamer 50,00 per nacht extra.
Kamer met zeezicht extra toeslag per nacht.
Toeristenbelasting 2,08 per nacht

Programma
Dag 1: gezamenlijke maaltijd en start avondprogramma:  Mindful meditatie en yin yoga.
Dag 2:  (Zeedip voor wie wil..) Ochtendmeditatie en yoga buiten- Mindfulness en Yinyoga in de ochtend -Stiltewandeling – Avondmeditatie
Dag 3: (Zeedip) Vroege ochtendmeditatie en yoga buiten-Mindfulness meditatie-compassie – Yin yoga.
Er blijft voldoende ruimte om zelf of samen in te vullen. Vragen of aanmelden bel: 0640865229 of mail naar info@evelienvanstraaten.nl

Reviews 2021

Wat een heerlijk weekend! Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld bij verstilling. Het programma gaf voldoende rust zonder saai te worden. Het eiland geeft me enorm veel positieve energie en ik ga met meer ruimte in mezelf naar huis. Met mindfulness had ik een beetje ervaring en het belangrijkste wat ik deze keer meeneem is niet oordelen en zachtheid. Dank voor je kennis, je openheid en toegankelijkheid. Heel fijn!

Bedankt. Wat begon als een onrustig weekend met Corona-perikelen thuis e nog veel werk af te maken in de hotelkamer, werd vanaf de eerste sessie omgetoverd tot een heerlijk rustgevende en welkomende omgeving. Bedank Evelien voor de ruimte die je geeft, de heerlijke sessies, de balans tussen buiten/ binnen letterlijk en figuurlijk, kennis en voelen. Succes met alle toekomstige sessies. Maar met jouw intrinsieke motivatie en vooral je gevoel om het juiste in het weekend met een groep mensen te bereiken, komt dat zeker goed.

Het weekend was fantastisch! Heerlijk om zoveel uur in een eigen bubbel te zijn. Door middel van de meditaties steeds een laagje dieper te komen. Vastpakken en loslaten, dat heb ik zeker kunnen doen.

Wat heerlijk om rust te vinden wamt dat heb ik zeker gedaan. Het gaat me helpen om gedachten als wolkjes te zien.

Ik ben je ontzettend dankbaar voor het weekend wat je me hebt gegeven. Het was heel bijzonder en ik voel me heel fijn. Ik vond jouw begeleiding ook heel fijn. Ik zal met warme gevoelens terugdenken aan dit weekend. Samen met jou is het me gelukt om in een constante staat van ontspannen, lome tevredenheid te zijn met alle ballast op afstand..

Dankjewel Evelien. Je doet me beseffen dat ik wat vaker mag uitchecken. Continue op de automatische piloot maakt me harder, stijf, vermoeid en stressvoller. Terwijl juist even stilstaan me meer open en vrijer maakt. Dank dat ik daar weer even stil mag staan. Luisteren naar lichaam en gevoel vergt meer aandacht en tijd, precies wat jij dit weekend hebt laten zien. Fijn!

Reviews 2022:
“Dank dat je me weer hebt verbonden met elementen, met mijzelf, mijn vitaliteit die kwetsbaar voelt en aanwezig is, door het hele weekend heen. Je rustige liefdevolle persoonlijkheid, mooie oefeningen, meditaties, dingen om over na te denken en mindful waarnemen en liefhebben.”

“Dit weekend heb ik je meegemaakt als wijze vrouw die met heel veel liefde en zorg mij meenam om dichterbij mezelf te komen en het harde werken bij anderen te laten.”

“De tijd vloog voorbij, maar de verhouding tussen elk programma-onderdeel vond ik erg prettig. Ook de locatie aan zee is echt prachtig en het eten was lekker. 

“Dankjewel voor dit bijzondere weekend. Ik heb gehuild, gelachen, stilte gewaardeerd en heel erg genoten! Ook heb je me woorden en uitspraken gegeven om over na te denken. “

“Er komen zoveel woorden van dankbaarheid in me op. Ik heb echt van begin tot einde genoten van dit weekend waarin ik dichterbij mezelf ben gekomen en een stuk lichter. De wijze waarop jij dit programma leidt vind ik inspirerend en helend. Jouw rustige manier van vertellen, no nonsens houding en krachtige persoonlijkheid vind ik erg prettig.”