Mindfulness en Yoga retreat Vlieland

 • Locatie

  Strandhotel Seeduyn op Vlieland

 • Data

  25, 26, 27 maart
  12, 13, 14 juni
  17, 18, 19 juni
  4, 5, 6 november

Mindfulness en Yoga retreat Vlieland

 

Mindfulness en Yoga 3-daags retreat

Retreats in 2022:
weekend 25, 26, 27 maart. (volgeboekt, wachtlijst)
3-daagse 12,13,14 juni (laatste plaatsen)
weekend  17, 18, 19 juni (laatste plaatsen)
weekend 4, 5, 6 november
(Bij aanmelding graag vermelden om welke data het gaat)
Arrangement vanaf € 365 (2 personen op een kamer)
Inclusief 2 x ontbijt, diner op de eerste avond  en lunchpakket op de tweede dag. Er is mogelijkheid om samen te eten op dag 2 in het badhuys.

Ben jij toe aan een andere horizon, ruimte maken, alle ballast aan de zee geven? nieuwe energie op doen?
Kom naar dit Vlieland Retreat…
Uit je dagelijkse patronen, loslaten, een frisse wind door jouw bestaan, eilandkracht opdoen.

Een Mindfulness-Yoga retreat met eilandkracht direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn.

Kom met je aandacht op het eiland en bij jezelf. Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness yoga en meditaties binnen (met uitzicht op zee) en Yoga en meditatie buiten. Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Ververs je aandacht met Mindfulness educatie en meditatie en Yoga buiten. Een uitgebalanceerd programma passend bij het seizoen en persoonlijke thema’s.

Lees onderaan hoe deelnemers dit Retreat in april 2021 beleefden.

Er is voldoende ruimte en we hanteren alle geldende corona regels.

Inclusief: 10 uur Mindfulness en yogaprogramma met meditaties, buitenyoga en een prachtige stilte-wandeling.

2 x hotelovernachting op basis van een 2-persoonskamer. 2 x heerlijk ontbijt, 1 x diner met soep en maaltijdsalade naar keuze en koffie of thee, 1 x lunchpakket. Gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer. Gratis gebruik van binnenbad, busvervoer en bagagevervoer op het eiland.

Het programma
In diverse workshops word je door de Mindfulness, meditaties., yoga buiten en een stilte-wandeling uitgenodigd je aandacht op jezelf te richten en het eilandgevoel te beleven. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Even helemaal weg uit je normale dagelijkse leven. Kennismaken of opnieuw oefenen met mindfulness en yoga. Op de boot van Harlingen naar Vlieland kom je alvast los van het vaste land en vaar je uit de maalstroom van je dagelijkse leven. Het hele weekend heb je aandacht voor soepelheid in lichaam en geest en creëer je ruimte in je hart.

Yoga Strandhotel Seeduyn 1

 

 

Extra’s en toeslagen p.p.
1-persoons kamer 35,00 per nacht.
Kamer met zeezicht 25,00 per nacht. Toeristenbelasting 2,08 per nacht

Programma
Dag 1: gezamenlijke maaltijd en start avondprogramma:  Mindful meditatie en yin yoga.
Dag 2:  (Zeedip voor wie wil..) Ochtendmeditatie en yoga buiten- Mindfulness en Yinyoga in de ochtend -Stiltewandeling – Avondmeditatie
Dag 3: (Zeedip) Vroege ochtendmeditatie en yoga buiten-Mindfulness meditatie-compassie – Yin yoga.
Er blijft voldoende ruimte om zelf of samen in te vullen. Vragen of aanmelden bel: 0640865229 of mail naar info@evelienvanstraaten.nl

Reviews 2021

Wat een heerlijk weekend! Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld bij verstilling. Het programma gaf voldoende rust zonder saai te worden. Het eiland geeft me enorm veel positieve energie en ik ga met meer ruimte in mezelf naar huis. Met mindfulness had ik een beetje ervaring en het belangrijkste wat ik deze keer meeneem is niet oordelen en zachtheid. Dank voor je kennis, je openheid en toegankelijkheid. Heel fijn!

Bedankt. Wat begon als een onrustig weekend met Corona-perikelen thuis e nog veel werk af te maken in de hotelkamer, werd vanaf de eerste sessie omgetoverd tot een heerlijk rustgevende en wekomende omgeving. Bedank Evelien voor de ruimte die je geeft, de heerlijke sessies, de balans tussen buiten/ binnen letterlijk en figuurlijk, kennis en voelen. Succes met alle toekomstige sessies. Maar met jouw intrinsieke motivatie en vooral je gevoel om het juiste in het weekend met een groep mensen te bereiken, komt dat zeker goed.

Het weekend was fantastisch! Heerlijk om zoveel uur in een eigen bubbel te zijn. Door middel van de meditaties steeds een laagje dieper te komen. Vastpakken en loslaten, dat heb ik zeker kunnen doen.

Wat heerlijk om rust te vinden wamt dat heb ik zeker gedaan. Het gaat me helpen om gedachten als wolkjes te zien.

Ik ben je ontzettend dankbaar voor het weekend wat je me hebt gegeven. Het was heel bijzonder en ik voel me heel fijn. Ik vond jouw begeleiding ook heel fijn. Ik zal met warme gevoelens terugdenken aan dit weekend. Samen met jou is het me gelukt om in een constante staat van ontspannen, lome tevredenheid te zijn met alle ballast op afstand..

Dank voor deze kans tijdens Corona tijden. Heerlijk van het weekend genoten van een weekend loslaten en ontspannen. De uitleg over Mindfulness vond ik soms iets te veel. Maar ik kan me voorstellen dat als dit allemaal nieuwe is voor iemand dat het erg fijn is.

Dankjewel Evelien. Je doet me beseffen dat ik wat vaker mag uitchecken. Continue op de automatische piloot maakt me harder, stijf, vermoeid en stressvoller. Terwijl juist even stilstaan me meer open en vrijer maakt. Dank dat ik daar weer even stil mag staan. Luisteren naar lichaam en gevoel vergt meer aandacht en tijd, precies wat jij dit weekend hebt laten zien. Fijn!