Mindfulness & yinyoga weekendVlieland

  • Locatie

    Strandhotel Seeduyn op Vlieland

  • Data

    19, 20, 21 juni 2020
    06, 07, 08 november 2020

Mindfulness & yinyoga weekendVlieland

Mindfulness en Yinyoga weekend 6, 7, 8 november
Deelname vanaf 345 euro

Planning 2021
19,20,21 maart
18,19,20 Juni
5,6,7 november

En een midweek retreat in februari….

Heb jij ook zo’n behoeft in een weekendje een andere horizon en er even op uit. De ruimte zoeken, alle ballast aan de zee geven?

Ga dan mee met dit speciale Mindfulness & yinyoga weekend met eilandkracht direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn.
Kom met je aandacht op het eiland en bij jezelf. Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness yoga en meditaties binnen (met uitzicht op zee) en buiten. Het is een weekend met voldoende ruimte en alle belangrijke anti corona hygiene maatregelen. We maken gebruik van  grote ruimtes binnen. We eten aan verschillende tafels met voldoende ruimte.

Inclusief: 10 uur Mindfulness en yogaprogramma, meditaties, buitenyoga en stilte-wandeling.

2 x hotelovernachting op basis van een 2-persoonskamer. 2 x heerlijk ontbijt, 1 x diner met soep en maaltijdsalade naar keuze en koffie of thee, 1 x lunchpakket. Gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer. Gratis gebruik van binnenbad, busvervoer en bagagevervoer op het eiland.

Het programma
In diverse workshops word je door de Mindfulness, yinyoga, meditaties en een stilte-wandeling uitgenodigd je aandacht op jezelf te richten en het eilandgevoel te beleven. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Even helemaal weg uit je normale dagelijkse leven. Kennismaken of opnieuw oefenen met mindfulness of Yin Yoga. Op de boot van Harlingen naar Vlieland kom je alvast los van het vaste land en vaar je uit de maalstroom van je dagelijkse leven. Het hele weekend heb je aandacht voor soepelheid in lichaam en geest en creëer je ruimte in je hart. Tijdens dit midzomer weekend vieren we de zomer en de ruimte met een extra programma op zaterdagavond aan het strand.

Yoga Strandhotel Seeduyn 1

 

ondergaandezonkijken

Extra’s en toeslagen p.p.
1-persoons kamer 35,00 per nacht.(Dit geldt ook indien er geen ander persoon is om de kamer mee te delen) Kamer aan noordzeekant 25,00 per nacht. Dagdeel entree Sauna 12,50. Toeristenbelasting 1,85 per nacht

Programma
Vrijdagavond:  Mindful meditatie.
Zaterdag: Vroege ochtendmeditatie en yoga buiten- Mindfulness – Yinyoga- Stilte wandeling-Avondmeditatie-Sunset.
Zondagochtend: Vroege ochtendmeditatie en wakker worden buiten, Mindfulness meditatie en compassie.
Zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag ruimte om zelf of samen in te vullen. Vragen of aanmelden bel: 0640865229 of mail naar info@evelienvanstraaten.nl

6, 7 en 8 november 345 euro (herfst special) In het weekend in november landen we in de herfst; aanvaarden, loslaten en nieuwe frisse lucht komen voorbij. In dit weekend maakt de yin yoga meer deel uit van het programma.