Mindfulness & Yin Yoga weekend Vlieland

  • Locatie

    Strandhotel Seeduyn op Vlieland

  • Data

    27, 28, 29 maart 2020
    19, 20, 21 juni 2020
    06, 07, 08 november 2020

Mindfulness & Yin Yoga weekend Vlieland

vlieland11-2016

Mindfulness, Yin Yoga en Welness op Vlieland!
Data
2020: 27, 28, 29 maart Deelname vanaf 345 euro
2020: 19, 20, 21 juni  Deelname vanaf 365 euro
2020: 6, 7, 8 november Deelname vanaf 345 euro

Opnieuw kun je deelnemen aan een van de 3 Mindfulness en Yogaweekenden van ‘Met Mindfulness’ direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn. Dit jaar heeft elk weekend zijn eigen thema:

Tijdens het voorjaarsweekend beleef je de nieuwe lente die net is begonnen. Welk effect heeft dit op jou? Hoe creëer je groeimogelijkheden in jezelf door aanwezig te zijn? Ontdek het op Vlieland.
Tijdens het midzomer weekend vieren we de zomeren zonnewende met een extra programma op zaterdagavond aan het strand.
In het herfstweekend komt aan de orde hoe je je kunt openstellen voor afscheid en nieuwe frisse lucht.

Kom met je aandacht in het ‘hier en nu’:  Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness en Yin Yoga buiten en binnen (met uitzicht op zee) Geniet van een duik in het binnenbad of van de sauna.

Yoga Strandhotel Seeduyn 1

Bijdrage vanaf€ 345,00 inclusief:
7 x Mindfulness, Yinyoga, ochtend yoga, meditatie en stilte-wandeling, 2 x hotelovernachting op basis van een 2-persoonskamer, 2 x heerlijk ontbijt,
1 x driegangen diner, 1 x lunchpakket, gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer, gratis gebruik binnenbad, busvervoer en bagagevervoer op het eiland.

ondergaandezonkijken

Extra’s en toeslagen p.p.
1-persoons kamer 35,00 per nacht.(Dit geldt ook indien er geen ander persoon is om de kamer mee te delen) Kamer aan noordzeekant 25,00 per nacht. Dagdeel entree Sauna 12,50. Toeristenbelasting 1,70 per nacht.

 

Het programma
In 7 workshops word je door de Mindfulness, meditaties, Yin yoga, buiten yoga en een stilte-wandeling uitgenodigd je aandacht op jezelf te richten en het eilandgevoel te beleven. Even helemaal weg uit je normale dagelijkse leven. Op de boot van Harlingen naar Vlieland kom je alvast los van het vaste land en vaar je uit de maalstroom van je dagelijkse leven. Het hele weekend heb je aandacht voor soepelheid in lichaam en geest en creëer je ruimte in je hart.

7 workshops
Vrijdagavond:  Yin Yoga
Zaterdag: Vroege ochtendmeditatie en Yoga buiten- Mindfulness & Yin Yoga- Stilte wandeling-Avondmeditatie-Sunset
Zondagochtend: Vroege ochtendmeditatie en Yoga buiten, Mindfulness en Yin Yoga.
Zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag ruimte om zelf of samen in te vullen. Bijvoorbeeld naar de sauna, het gezellige winkelstraatje of lekker helemaal niks te doen.Vragen of aanmelden bel: 0640865229 of mail naar info@evelienvanstraaten.nl