Mindfulness weekendVlieland

  • Locatie

    Strandhotel Seeduyn op Vlieland

  • Data

    19, 20, 21 juni 2020
    06, 07, 08 november 2020

Mindfulness weekendVlieland

Mindfulness en Yin Yoga weekenden

Weekenden in 2021
16, 17, 18 april      vanaf 365 euro  Thema: Lente en groei. (Geen plek )
18,19,20 Juni         vanaf 365 euro Thema: Zomer en passie
5,6,7 november   vanaf 365 euro Thema: Herfst en loslaten

Heb jij ook zo’n behoeft in een weekend met een andere horizon. Er even op uit zoals het nu kan. De ruimte zoeken, alle ballast aan de zee geven?

Ga dan mee met dit speciale Mindfulnessweekend in de lente met eilandkracht direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn.
Kom met je aandacht op het eiland en bij jezelf. Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness yoga en meditaties binnen (met uitzicht op zee) en buiten. Het is een weekend met voldoende ruimte en alle belangrijke anti corona hygiene maatregelen. We maken gebruik van  grote ruimte binnen. We eten aan verschillende tafels met voldoende ruimte of op de eigen kamer.

Inclusief: 10 uur Mindfulness en yogaprogramma met meditaties, buitenyoga en een prachtige stilte-wandeling.

2 x hotelovernachting op basis van een 2-persoonskamer. 2 x heerlijk ontbijt, 1 x diner met soep en maaltijdsalade naar keuze en koffie of thee, 1 x lunchpakket. Gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer. Gratis gebruik van binnenbad, busvervoer en bagagevervoer op het eiland.

Het programma
In diverse workshops word je door de Mindfulness, meditaties., yoga buiten en een stilte-wandeling uitgenodigd je aandacht op jezelf te richten en het eilandgevoel te beleven. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Even helemaal weg uit je normale dagelijkse leven. Kennismaken of opnieuw oefenen met mindfulness en yoga. Op de boot van Harlingen naar Vlieland kom je alvast los van het vaste land en vaar je uit de maalstroom van je dagelijkse leven. Het hele weekend heb je aandacht voor soepelheid in lichaam en geest en creëer je ruimte in je hart.

Yoga Strandhotel Seeduyn 1

 

ondergaandezonkijken

Extra’s en toeslagen p.p.
1-persoons kamer 35,00 per nacht.(Dit geldt ook indien er geen ander persoon is om de kamer mee te delen) Kamer aan noordzeekant 25,00 per nacht. Dagdeel entree Sauna 12,50. Toeristenbelasting 2,05 per nacht

Programma
Vrijdagavond:  Mindful meditatie.
Zaterdag: Vroege ochtendmeditatie en yoga buiten- Mindfulness – Yinyoga- Strandactiviteit- Avondmeditatie
Zondagochtend: Vroege ochtendmeditatie en wakker worden buiten, Mindfulness meditatie en compassie.
Zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag ruimte om zelf of samen in te vullen. Vragen of aanmelden bel: 0640865229 of mail naar info@evelienvanstraaten.nl