4-daags Midwinter Retreat op Vlieland

Midwinter Retreat op Vlieland (Foto rechts: Lisette van Straaten)
zondag 15 t/m woensdag 18 januari 202

€ 645 op 1-persoonskamer
€ 525Β  met 2 personen op een kamer
(Prijzen zijn ex. btw bij betaling door werkgever)

Meld je aan voor 15 december en ontvang een Gratis upgrade naar een kamer met zeezicht!!!!

Dit Midwinter Retreat nodigt je uit om te herbezinnen en te her-stellen. Een pas op de plaats op je levenspad in de stilte van de winter. Misschien neem je een vraag mee naar het eiland. De vraag kan in alle rust en aandacht, moeiteloos en in openheid meer gaan leven. Het eiland en de zee als spiegel, de ontmoeting als inspiratiebron. Ben je overbelast of kom je niet meer tot echte rust dan kunnen deze dagen een eerste aanzet zijn om weer tot diepe ontspanning te komen.
Dit retreat nodigt je zeker uit om je open te stellen voor de elementen, de uitzichten, de geluiden, Je maakt contact met je gedachten, je gevoelens, je lijf. Je zintuigen worden aangescherpt. Tijdens momenten van verstilling kom je bij oude patronen en ook tot nieuwe ontdekkingen. Wat is echt van waarde voor jou. De wijsheid die al in jou is en de kracht en wijsheid van de natuur om je heen. In een aandachtig programma met voldoende rust en ruimte voor het eiland kom je weer thuis bij wie je echt bent en wat jou goed doet.

Wat kun je verwachten in dit programma? We gebruiken mindful meditaties, yin yoga, mindful bewegen. De theorie die je krijgt aangereikt is gebaseerd op inzichten van Mindfulness, Yin yoga & de Chinese elementen, Theorie U van Otto Schermer, de kracht van het Nu van Eckhart Tolle, Boeken van BrenΓ© Brown, Liesbeth Woertman en Tara Brach. Ik nodig je uit voor een individueel gesprek en om te gaan schrijven. We gaan regelmatig naar buiten. Als het droog is starten we de ochtend met beweging in de frisse buitenlucht. Misschien vind je het een mooie uitdaging om een keertje in de koude zee te dippen. Maar niets moet natuurlijk.

 

“Om los te laten is vastpakken belangrijk
Om toe te laten is moed nodig
Bij moed kun je vertrouwen gebruiken”

Rust voor jou
Dit retreat begint al bij de reis. Hoe kun je deze zo rustig mogelijk maken? Misschien wil je carpoolen? Geef het maar aan. Ik geef je tips bij het reizen en parkeren in Harlingen en omdat je aankomt op zondag, is het rustig op de boot. Ook met de trein is het rustig op zondag.

Hotel arrangement houdt in: Drie overnachtingen en drie keer uitgebreid ontbijt.Β  twee keer een diner in het hotel op zondag en maandag. Op maandag krijg je ook een lunchpakket. Op dinsdag is er ruimte om te kiezen om zelf ergens te lunchen en te dineren of samen met anderen.

Inclusief is ook:Β  Gebruik van zwembad, bagagevervoer van de boot naar het hotel en vice versa, busvervoer op het hele eiland

Vul je programma aan en reserveer een massage en / of saunabezoek in het hotel.

Toeristenbelasting reken je af in het hotel.

Je kunt je aanmelden via het formulier in het gele vlak.

 

Reviews van deelnemers aan retreats bij Evelien op Vlieland afgelopen jaar:

Reviews 2022:
β€œDank dat je me weer hebt verbonden met elementen, met mijzelf, mijn vitaliteit die kwetsbaar voelt en aanwezig is, door het hele weekend heen. Je rustige liefdevolle persoonlijkheid, mooie oefeningen, meditaties, dingen om over na te denken en mindful waarnemen en liefhebben.”

β€œDit weekend heb ik je meegemaakt als wijze vrouw die met heel veel liefde en zorg mij meenam om dichterbij mezelf te komen en het harde werken bij anderen te laten.”

β€œDankjewel voor dit bijzondere weekend. Ik heb gehuild, gelachen, stilte gewaardeerd en heel erg genoten! Ook heb je me woorden en uitspraken gegeven om over na te denken. β€œ

“Het voelde als een cadeautje voor mijn lichaam &ziel. Zo fijn om even uit de dagelijkse ratrace te stappen

β€œEr komen zoveel woorden van dankbaarheid in me op. Ik heb echt van begin tot einde genoten van dit weekend waarin ik dichterbij mezelf ben gekomen en een stuk lichter. De wijze waarop jij dit programma leidt vind ik inspirerend en helend. Jouw rustige manier van vertellen, no nonsens houding en krachtige persoonlijkheid vind ik erg prettig.”