Zingen met je hele lijf

  • Locatie

    Oosterbeek

  • Data

    9 t/m 12 juli 2018

Zingen met je hele lijf

Zomercursus “Zingen met je hele lijf”
Data: Maandag 9 tot donderdag 12 juli.
4 dagen van 9.30 tot 15 uur 20 uur les! (+ een individuele les op aanvraag)
Prijs: 250 euro.
Zweiersdal Weverstraat 65 6862 DK Oosterbeek

Wat is het?
Een zomerzangweek met Mindfulness en Yin Yoga. In deze cursus ga je leren hoe je vanuit je lijf kunt zingen, hoe jij je stem op verschillende manieren kunt gebruiken en hoe je adem werkt en vooral voelt. Hierdoor ga je uiteindelijk met meer gemak en meer plezier zingen en leven! Een week waarin je ruimte maakt voor jezelf.

Voor wie?
Deze zomercursus is voor iedereen die zich vrijer wil voelen en zin heeft om te zingen. De training is voor beginners en gevorderden. Omdat we denken dat deze training voor iedereen meerwaarde heeft.

Het Programma
Om 9:30 begint de dag.
De ochtend gebruiken we om in het lijf te komen. Evelien start elke ochtend een meditatie of een ademoefening, gevolgd door allerlei oefeningen om het lijf wakker te maken. We gebruiken hierbij Yin Yang yoga en dans.

Daarna is het tijd om de stem op te warmen. Sophie doet dit met speelse stem en ritme oefeningen. Ook is er aandacht voor zangtechniek.

Van 12.15 tot 13u is er pauze

Om 13:00 is het tijd om een lied in te studeren. Dit zullen we op maandag, dinsdag en woensdag doen. Op donderdag herhalen we de 3 nummers nog eens.

De tweede helft van de middag gebruiken we om je te leren je vrij te voelen op een podium en voor je publiek. Te gaan staan en je emotie over te dragen in zang of andere presentatie.

Op donderdagmiddag is publiek welkom in een open les waarin we ook de 3 nummers zullen presenteren!

Op aanvraag is het ook nog mogelijk om een afspraak voor 1 privéles van een half uur te hebben.

De docenten:
Evelien van Straaten (56) is een ervaren Mindfulness en Yin yoga teacher en Coach. Ze volgde tevens vele clowns- en theatercursussen.

Sophie Platenkamp (27) is Zangeres, songwriter en al 8 jaar zangdocente. Ze studeerde af aan het conservatorium in Amsterdam.