Over Evelien van Straaten

β€œMindfulness is niet wat het zou moeten zijn, maar wat het is.”
Wat ik jullie leer is het beste wat ik ooit geleerd heb. Maar geloof mij niet; vind het zelf uit! De enige die je Mindfulness kan leren ben jij zelf.”

Evelien
Ik ben dochter, zus, moeder, oma, vriendin, partner, clown, kunstenares, coach, trainer, docent, ondernemer en cursusleider. Ik ben de som van dit alles en heb mijn β€œeigen-aardig-heden”.  Open, transparant, geaard, direct, nieuwsgierig, leergierig, praktisch en vooral van het doen.

Ik zoek met humor en creativiteit lachend om mijn eigen struikelingen lichtheid in het bestaan. Zie mij als reisleider op een ontdekkingsreis naar veerkracht door met open aandacht, acceptatie, speelsheid en mildheid in het moment te leven.

Ik neem je mee op reis naar wonderschone locaties met belevingen in Mindfulness, Yin Yoga, wandelen, zingen en creativiteit. Zo kan jij jouw eigen unieke Mindfulness ervaring beleven in alles wat je tegenkomt op je pad.

Over Yin Yoga
Tijdens mijn trainingen geef ik Yin yoga op een laagdrempelige manier. Yin Yoga past bij mij. Het sluit naadloos aan bij Mindfulness en werkt aan soepelheid in lichaam en geest. Mijn yoga is toegankelijk voor iedereen en met beide benen op de grond. Soms gebruik ik elementen uit de natuur en beeldspraken over ons lichaam om te onderzoeken hoe we met uitdagingen omgaan. Bijvoorbeeld: Hoeveel heb je op je nek? Hoe kun je loslaten? Veerkrachtig zijn als hout, zonder te veel wildgroei? Hoe zorg je voor jouw hart? 

Over wandelen
Zelf heb ik ervaring met het lopen en begeleiden van Pelgrimsroutes en weet hoe diep de ervaringen zijn tijdens het wandelen.  Het contact met alles om je heen helpt om bij je eigen unieke bron te komen en je kracht en balans te hervinden.