Contact

Mail: info@evelienvanstraaten.nl
Tel: 06 40865229

Locatie Met Mindfulness in Oosterbeek:
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
6862DK Oosterbeek

 

 

Info leveringsvoorwaarden & over Evelien van Straaten

Over Evelien van Straaten
“Mindfulness is niet wat het zou moeten zijn, maar wat het is.
Wat ik jullie leer is het beste wat ik ooit geleerd heb. Maar geloof mij niet; vind het zelf uit! De enige die je Mindfulness kan leren ben jij zelf.”

Alles is altijd in beweging en verandert voortdurend. Daarmee omgaan is voor ons mensen een grote uitdaging”, is mijn visie. Zelf zoek ik die beweging steeds weer op door in nieuwe uitdagingen en door me te blijven ontwikkelen en bij te leren. Mijn interesse voor Mindfulness werd gewekt toen ik het boek Mindfulness en cognitieve therapie bij depressie las (Williams, Segal en Teasdale). Ik werkte als herstelcoach en psychomotorisch therapeute in mijn eigen praktijk. Met aandacht voor lichaam, geest en hart en de uitwerking hiervan op het welzijn van mensen. Mindfulness bleek hier naadloos op aan te sluiten. Het viel me nog niet mee om de aandachtsoefeningen zelfstandig onder de knie te krijgen en besloot een deelnemers-training te volgen. Die ervaring smaakte naar meer. Als Mindfulnesstrainer ontdekte ik wat aandacht en meditatie kon betekenen voor mij en mijn cursisten. In de Mindfulnesstrainingen doceerde ik yoga op een laagdrempelige manier. Ik verdiepte de afgelopen jaren mijn Mindfulness trainerschap door vervolg opleidingen bij Trish Bartley en David Dewulf en volgde diverse stilte retraites. Toen ik kennismaakte met Yin Yoga wist ik meteen dat dit een nieuwe passie zou worden. Yin Yoga sluit naadloos aan bij Mindfulness en werkt aan soepelheid in lichaam en geest. Ik volgde de Yin Yoga teachertraining bij Johan Noorloos en kreeg intensief les van Jose de Groot die zelf werd opgeleid door Paul Grilley en Sarah Powers, de grondleggers van Yin Yoga.
In mijn dagelijks leven ondervind ik steeds weer veel voordeel bij Mindfulness en Yin yoga. Mijn leven is er rijker en rustiger van geworden.”

Door zelf diverse Pelgrimroutes te lopen en te begeleiden weet ik hoe diep je ervaring kan zijn tijdens een wandeltocht. Als coach help ik je bij je bron te komen, je kracht te vinden en te her-eiken.

Leveringsvoorwaarden:

Algemene voorwaarden.  Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing voor retreats en cursussen en gelden zonder uitzondering voor iedere cursist. De cursist gaat akkoord met deze Algemene Voorwaarden bij inschrijving.
Wijzigingen: Met Mindfulness behoudt zich de vrijheid om elk jaar de Algemene Voorwaarden te wijzigen.

Betalingsvoorwaarden Mindfulnesstraining

Na aanmelding via het aanmeldingsformulier wordt bij annulering van een training, door de deelnemer, tot 2 weken voor aanvangsdatum van de training  € 25,- annuleringskosten in rekening gebracht. Bij annulering, door de deelnemer, tot een week voor aanvangsdatum van de training wordt 50% van het totale cursusgeld in rekening gebracht. Binnen een week voor aanvangsdatum is annulering niet meer mogelijk en blijft u het volledige cursusgeld verschuldigd. Inden werkgever betaalt zijn de cursusbedragen exclusief btw.

 

Retreats van Met Mindfulness:
Voor de betaling van de kosten geldt het volgende: Er geldt een aanbetaling van 100 euro per deelnemer. Hier ontvang je een factuur voor. Je ontvangt ongeveer 4 weken voor aanvang van het weekend een factuur met het restbedrag er op.
Bij aanmelding minder dan een maand voor aanvang geldt dat het volledige bedrag ineens betaald dient te worden.
Bij annulering geldt:
a. Tot 2 maanden voor aanvang van het weekend, restitutie van de
aanbetaling minus 25 euro administratiekosten.
b. Minder dan 2 maanden voor aanvang: Restitutie van 50% van de aanbetaling.
c. Minder dan 1 maand voor aanvang: geen restitutie van de aanbetaling of 50% restitutie van de volledige factuur.
d. Tot 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden aan 60% van de factuur.
e. Tot 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden aan 85% van de factuur.
f. 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden aan 100% van de factuur.

Het is aan te bevelen zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
Bij verhindering van de trainer, zorgt de trainer voor een vervanger.
Bij annulering van het weekend door aangescherpte Coronaregels krijgt u geld terug of kunt u de reis opschuiven naar een ander weekend.
Bij annulering door acute Coronaklachten dient u zelf een annuleringsverzekering te gebruiken. Wees in de week voor het weekend extra voorzichtig.