Reviews juni 2023

Tja, ik kan zeggen dat de weekenden op Vlieland geweldig zijn. Maar waarom zou je mij geloven? Dit was wat deelnemers schreven over het weekend in juni 2023 :

β€œDank voor je zachtheid in je stem, in de beweging en hoe je daarmee ons de beweging naar binnen laat maken. Ontspannen naar huis.” Diana

β€œWat heb ik een mooi en leerzaam weekend gehad hier op Vlieland. Het weer deed ook veel.
Maar zeker ook jouw cursus. Echt veel geleerd en mooie dingen ervaren. Een fijne setting zowel binnen als buiten. Je hebt een fijne stem, de muziek is heerlijk rustgevend; ik zat meteen in de goede mood (terwijl ik toch enigszins druk en beweeglijk ben.) Ik vond het prettig om te leren gedachten en dingen los te laten, althans ik heb er handvatten voor gekregen. Dat is een begin”
Harmien

β€œWat heb ik enorm genoten van dit geweldige weekend op Vlieland. Het heeft me goed gedaan om helemaal met mezelf bezig te zijn en de sleur van alledag los te laten. Jouw warem rustige stem heeft me teruggebracht naar mezelf tijdens de yoga en meditatiemomenten. Heel erg voor herhaling vatbaar. Dank, dank, dank β€œ. A.V.

β€œIk ben blij dat ik mezelf dit weekend cadeau heb gedaan. Wat een prachtig eiland is Vlieland en wat heb je het goed geregeld. Ik heb me vrij gevoeld om bij mijn eigen behoeftes stil te staan en deze te volgen. Het programma bood daar ook genoeg gelegenheid voor. Ik heb dit weekend groot onderhoud gepleegd aan mijn mentale gezondheid en kan daar weer goed mee vooruit. Heel veel dank voor al jouw goede zorgen. Voor mij was het een perfect en geslaagd weekend.” Joanneke

β€œIk vind je respectvol en authentiek. Dat maakt een fijne sfeer. Fijne locatie, de zee maakt veel goed. Je hebt een hele mooie liefdevolle stem, ik bedacht me waarom ga je geen podcast meditaties opnemen? Dat wordt een groot succes! ” M.

β€œFijn dat het programma ruimte geeft voor eigen invulling. Lek dat er afwisselende meditatievormen gebruikt worden. Heerlijk ontspannen weekend. β€œ Karianne

β€œDank voor het fijne weekend. Het eiland en de sessies zijn heerlijke momenten en een combinatie van ontspanning en genieten.” Manon