Weekend Retreat met Yin yoga & meditatie op Vlieland

Yoga weekend retreat

Ga je mee naar Vlieland? Volg een rustgevend en verfrissend programma met yoga, meditaties en aandacht op een prachtige locatie aan zee.

Een Yoga retreat met met mindful meditaties en eilandkracht direct aan zee!In het Strandhotel Seeduyn. Inclusief 2 overnachtingen in een luxe hotelkamer, 2x uitgebreid ontbijt, 1x diner, 1x lunchpakket, 10 uur programma met yoga, meditatie en een stiltewandeling.


dag 1

Dit is je reisdag. Neem voldoende tijd. Hierdoor kan je een beetje wennen aan verlangzamen, uit de haast komen en je verhouden tot drukte en stilte. We starten om 17.30 uur met een drankje en een heerlijke maaltijd. met soep en een maaltijdsalade. In de avond van 20.15 tot 21.45 uur is je eerste rustige Yin yogales met een mooie meditatie. Doel is helemaal te landen op de plek waar je bent en met je aandacht in jezelf te komen.


dag 2

Voor wie wil is er een dip of duik in de zee met Evelien om 7 uur.
Of je doet om 8 uur mee met de buiten yoga op het strand of in de duinen. Alle oefeningen zijn staand en niet ingewikkeld zodat iedereen mee kan doen. Heerlijk wakker worden!
Daarna de tijd voor het uitgebreide ontbijtbuffet om 8.45 uur. Van 10 tot 11.30 uur is je volgende les met meditaties en Yin yoga. Er komen thema’s aan bod die te maken hebben met het eiland, het seizoen en jouw wensen. In de middag is er een stiltewandeling over het eiland. We eindigen om 14.30 uur in het dorp. Om 18 uur ben je welkom voor een meditatie en zachte Yin yoga oefeningen zodat je heerlijk ontspannen de dag afsluit.
Voor wie wil gaan we om 19 uur samen met een groepje eten in het Badhuys aan het strand.


dag 3

Het eerste deel van de ochtend tussen 7 en 10 uur staat net als dag 2 in het teken van wakker worden op het eiland aan zee. Een dip in zee (als je wilt) yoga op het strand en heerlijk ontbijten om 8.45 uur.
Na het ontbijt heb je voldoende tijd om je tas in te pakken. Van 10.30 tot 12 uur is de laatste Yin yoga en meditatie les en nemen we afscheid van elkaar om 12 uur zodat je de tijd hebt om nog iets te ondernemen in het hotel of buiten op het eiland.

Yoga weekend retreat