Terugblik Vlieland Retreat en Reviews maart 2017

 

Soms heb je zo’n moment dat alles klopt. In dit weekend waren er veel van deze momenten. De eerste avond aten we gezamenlijk in de Vurrtorenlounge. Een heerlijke woonkamer waar we het hele weekend gebruik van konden maken. Met uitzicht over het roze gekleurde eiland tijdens de ondergaande zon.Β De sfeer in de groep was mooi, veilig. Mijn woorden vielen op hun plek. De Yin yoga oefeningen hadden een goede inwerking. Vanaf mijn comfortabele bedje rook ik in de vroege ochtend het helmgras op het duin vlak naast mijn kamer. En dan die zon, het licht. Zo wonderschoon.
.uitzicht wad
Dat was steeds weer een cadeautje. Want het hele weekend was zonovergoten. We beleefden mooie meditaties, een stiltewandeling, YinYoga en de ondergaande zon.

Op de zondagmiddag zakte ik, verwarmd door de zon voldaan in dutje in een duinpannetje.
duin

Reviews van deelnemers
“Genoten van de prachtige omgeving, het luxe verblijf en de professionele begeleiding. Verrijkt naar huis. Evelien bedankt.”

“Dank je voor je zorgvuldigheid, dank je voor je deskundigheid, dank je voor je liefdevolle aanwezigheid. Mooi om je in rust en alertheid over je geliefde eiland te zien struinen.”

“Verrijkend weekend, prachtig weer, weer veel opgestoken. Evelien geeft de cursus met veel passie, zorgzaamheid en liefde zonder dat het zweverig wordt.”

“Heerlijk weekend Mindfulness en YinYoga aan zee op Vlieland. Met een ‘juf’ Β die heel rustig is, veel kennis heeft en het op een prettig manier kan overbrengen. Ze heeft aandacht voor alle deelnemers van de groep. Lieve Evelien jij hebt dit weekend voor mij fantastisch gemaakt.”

“Lief maar niet te lief, mooie stem, prettig krachtig en zacht, niet zweverig. Je hebt de gave om me zonder schuldgevoel voor mezelf te laten kiezen in de groep. heel mooi en fijn.”

“Evelien heeft gezorgd voor een laagdrempelige manier tot jezelf komen. Met een afwisselend programma met Yin Yoga, Mindfulness, vrije tijd, theoretische lezingen om ook te beseffen wie je bent, hoe je gedachtes werken en hoe hier mee om te gaan. Super weekend.Β 

“Yin Yoga was voor mij een openbaring. De oefeningen brachten ruimte in mijn lichaam te weeg. De combinatie met Mindfulness oefeningen maakt dat ik me weer helemaal open voel.”

“De wandeling was geweldig. De ruimte om je eigen gang te gaan volop gevoeld. Op naar een volgende keer.”